17 saat önce Dini Konular

Çocukların küçük yaşta eğitimine başlanması oldukça önem taşımaktadır. Bu eğitimlerden biri de dini eğitimdir. Dini eğitim tıpkı diğer eğitimler gibi oldukça önemli ve gereklidir.

3 hafta önce Yaşam

Zaman yönetimi, kişinin kendi zamanını etkin bir şekilde planlaması ve yönetmesi anlamına gelir.

3 hafta önce Dini Konular

Mevlâna Celâleddin Rûmî (1207-1273) Türk-İran asıllı bir şair, filozof ve düşünürdür. Rûmî, Mevlevî tarikatının kurucusudur ve bu yüzden de Mevlevîler tarafından "Mevlâna" olarak anılır.

3 hafta önce Diziler

Emekli bir adliye memuru olan Agah Beyoğlu'nun hayatında her şey sıradanlığını korurken, kendisine konulan Alzheimer Başlangıcı teşhisi ile bambaşka bir sayfa açılacaktır.

3 hafta önce Sağlık

Sağlık kelimesini hayatımızda birçok yerde kullanırız. Örneğin sağlıklı olmak, sağlıklı beslenmek,  sağlıklı/sağlıksız yiyecek gibi kullanımları gün içerisinde hem çokça duyar hem de kullanırız

3 hafta önce Diziler

Netflix günümüzde dizi ve film platformu olarak pek çok kişi tarafından tercih edilmesine karşın gelen son zamlarıyla da oldukça eleştiriliyor.

3 hafta önce Siyaset

Bir ilçeyi yönetmekle görevli olan kaymakamlar hükümetin o ilçedeki temsilcisi konumundadırlar.

3 hafta önce Yaşam

Günlük hayatta saflık ve duruluk anlamında kullanılan masumiyet kelimesi suç ile ilgili konularda hukuki bir kavramı ifade etmektedir.

3 hafta önce Sağlık

Her gün omuzlarımızda gördüğümüz pul pul dökülmüş kepek sinirlerimizi bozabilir.

3 hafta önce Yaşam

Söz konusu sağlık, özellikle diş olduğunda hepimiz en iyi doktoru bulmak isteriz. Doğru diş hekimini bulmak çok önemlidir.