Hakim Yaka Gömlek Altına Ne Giyilir

Hakim yaka gömleğin diğer gömleklerden farkı yakasıdır. Hakim yaka gömlekte yaka kısmı dik ve kısadır. Bu gömlek tarzı ismini hakim cübbesinden alır. Hâkim yaka gömlekler birçok kişi tarafından tercih edilir.

 Bu gömlek ile hem şık bir görünüm elde edilir hem de klasik gömleklere göre daha rahat bir görünüme ulaşılır. Hakim yaka gömlek farklı alt giyim ürünleri ile birçok şekilde kombinlenebilir. Son zamanlarda kadın giyim içerisinde elbise ve gömleklerde moda olan hakim yaka birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Kadınlar hakim yaka gömleği kumaş pantolonla kombinleyip hafif bir makyaj yaparak kolaylıkla ofis şıklığını elde edebilmektedirler.

 Kadın Giyimde Hâkim Yaka Gömleğin Kombinlenmesi

Saçta uzun süre şampuan kokması için ne yapılır? Saçta uzun süre şampuan kokması için ne yapılır?

 Kadınlar hakim yaka gömleği hem gündelik yaşantılarında hem de çalıştıkları iş ortamında tercih edebilirler. Kadınlar genellikle hakim yaka gömleği gündelik giyimde kullanırken alt giyim olarak kot pantolon, etek ya da şort tercih ederler. Ayrıca hakim yaka gömleğin siyah, beyaz ya da bej gibi renklerde tercih edilmesi diğer parçalarla uyum sağlaması açısından kolaylık sağlar. Böylelikle bir parça ile daha fazla kombin yapılabilir. Kadınların hakim yaka gömleği ofis ortamında giymeleri için ise kumaş pantolon ya da kalem etekle kombinlemeleri doğru olabilir. Bu sayede ofis ortamına uygun kıyafet seçimi yapılmış olur.

 Erkek Giyimde Hâkim Yaka Gömleğin Kombinlenmesi

 Erkekler hakim yaka gömleği hem kış hem de yaz aylarında tercih edebilirler. Çalışma ortamında ya da günlük hayatta birçok erkek hakim yaka gömleği tercih eder. Hakim yaka gömlek yaz aylarında diğer gömlek çeşitlerine göre daha fazla tercih edilebilir. Bunun sebebi ise yakası olmadığı için daha rahat kullanılmasıdır. Erkekler hakim yaka gömleği yaz aylarında kot ya da keten şortlar ile kombinleyebilirler. Kış aylarında ise hakim yaka gömleğin altına kumaş ya da kot pantolonlar ile şık bir kombin elde edilebilir.

 Çocuk Giyimde Hâkim Yaka Gömleğin Kombinlenmesi

 Çocuk giyimde hakim yaka gömlek ile şort kombinleri yaz aylarında tercih edilebilir. Kış aylarında ise hakim yaka gömlek ile kot pantolonun kombinlenmesi doğru olacaktır. Çocuk giyimde hakim yaka gömleğin birçok rengi bulunur.

Editör: Ibrahim Ay