Netflix İndirimi Nasıl Alınır? Netflix İndirimi Nasıl Alınır?

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı seyreden izleyicilerin beklediği an geldi. Cuma günlerinin rekortmen yapımı Yalı Çapkını 56 bölüm izle ekranında neler yaşanacak merak eden izleyiciler yeni özete odaklandı. Başrollerini Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun oynadığı Yalı Çapkını yeni bölümde SeyFer aşkı sonsuza dek bitti. Ormanda asılı halde bulduğu kayınpederi Kazım’ı hastaneye yetiştiren Ferit herkesin takdirini aldı. Öz babasının ölüm emrini verdiğini öğrenen Ferit beyninden vurulmuşa döndü. Bir yandan babasını kurtarmaya çalışan Ferit bir yandan da Kazım’ın iyileşmesi için dua etti. Peki, Yalı Çapkını 56. bölüm neler olacak? İşte Yalı Çapkını 56. bölüm izle full HD tek parça linki..

Y A L İ C A P K İ N İYALI ÇAPKINI 56 BÖLÜM FULL İZLE

2 Şubat Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümde Kazım hayata geri döndü. Orhan’ın son anda yakalanması baba ve oğul için büyük bir yıkım yarattı. Çok üzgün ve öfkeli olan Ferit bunu yaptığı için Seyran’a isyan etti. Bu akşam izlenecek olan Yalı Çapkını son bölüm izle ekranında Serter dönemi başladı. Pelin’in çocuğunun kendisinden olduğunu düşünen Serter, Pelin’in üzerine gitti. Ferit ve Seyran her şeyi değiştirilebilecek bu gelişmeyi öğrenmenin şokunu yaşadı.

Y A L İ C A P K İ N İ 56

Yalı Çapkını 56 bölüm full izle ekranında yaşananları öğrenen Halis Ağa hiç olmadığı kadar sert konuşup Orhan’a sorumsuzluğunun bedelini ödemesi gerektiğini söyleyince olanlar oldu. Serter’in gelişiyle paniğe kapılan Pelin, annesinin ısrarlı sorularını geçiştirmeye çalıştı ancak köşeye sıkışmış hissetti. Yalı Çapkını 56. bölüm babasını hapishaneden kurtarmak için çare arayan Ferit, tek yolun Kazım’ı şikayetini geri çekmeye ikna etmekten geçtiğini fark etti. Olayların geldiği noktadan mutsuz olan ve Ferit’in içinde olduğu duruma üzülen Seyran, şikayetini geri çekmesi karşılığında Kazım’ın şartlarını kabul etmek zorunda kaldı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Yalı Çapkını yeni bölümde..

Y A L İ C A P K İ N İ F R A G M A N

Editör: Burak Özer