Melisa Döngel Kimdir? Melisa Döngel Kimdir?

Şahsiyet Filminin Konusu Nedir

Emekli bir adliye memuru olan Agah Beyoğlu'nun hayatında her şey sıradanlığını korurken, kendisine konulan Alzheimer Başlangıcı teşhisi ile bambaşka bir sayfa açılacaktır.

 Agah Beyoğlu İstanbul'un en kalabalık ve suç oranının bir hayli yüksek olduğu Beyoğlu semtindeki mütevazı evinde klasik bir emeklilik hayatı sürmektedir. Yıllar önce vefat eden eşinden olan tek kızı oğluyla beraber yurtdışında yaşamaktır. Yani Agah Bey aslında çok yalnızdır. Evinde bir kedisi bir kendi yaşayıp gitmektedir. Ta ki hiç beklemediği hatta kendine konduramadığı bu hastalık ona şu soruyu sordurana kadar:

 "Peki ya benim şahsiyetim ne olacak?"

Haluk Bilginer E Emmy Kazandiran Sahsiyet Dizisi 2 Sezonuyla Geliyor 1099667 5

 Önce yeni, zaman geçtikçe de eski anılarını, tüm yaşadıklarını unutacağını öğrenen Agah bey bir şeyler yapmaya karar verir. Her şey bitmeden, hayatı hafızasından silinmeden önce bir şeyler yapmak...

 Ve başlar eski dosyaları açmaya, haksızlığın kökünü kazımaya... Tüm bunları yaparken kendisine yardımcı olması için ise tek bir isim seçer; cinayet bürodaki tek kadın amir olan Nevra.

 Şahsiyet Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

 Şahsiyet dizisinin Agah beyini usta oyuncu Haluk Bilginer canlandırmaktadır. Haluk Bilginer'e bu dizide Nevra rolüyle ünlü oyuncu Cansu Dere eşlik etmektedir.

 Bu iki başarılı ismin yanı sıra kadroda Metin Akdülger, Müjde Ar, Necip Memili, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler de yer almaktadır.

 Dizinin yönetmen koltuğunda ise kendisini oyuncu olarak yer aldığı yapımlardan hatırladığımız Onur Saylak oturmaktadır. Saylak, senaristliğini Hakan Günday'ın yaptığı bu projeyle başarılı bir oyuncu olduğu kadar çok başarılı bir yönetmen olduğunu da seyirciye kanıtlamıştır.

5Ddccc7B55428121B0Cf4C03

 Şahsiyet Dizisi Hangi Ödülleri Almıştır?

 Şahsiyet dizisi Galatasaray Üniversitesi'nin düzenlediği EN Ödülleri’nde "Yılın En İyi İnternet Dizisi" ödülüne layık görülmüştür.

 Ve bu başarılı dizi film Haluk Bilginer'e, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü getirmiş; kendisinin ve ülkemizin uluslararası platformda prestijini artırmasını sağlamıştır.

 IMDb'de ise "İzlenmesi Gereken En Güzel Diziler" listesinde ilk kırkta yer almayı başarmıştır.

 Şahsiyet Dizisi Nerede Yayınlanmıştır?

 Şahsiyet dizisi ilk olarak Puhu TV’de, sonrasındaysa Show Tv ekranlarında yayınlanmıştır. Yayın tarihi 17 Mart 2018 olarak belirlenmiştir.

Editör: Ibrahim Ay