Netflix İndirimi Nasıl Alınır?

Netflix günümüzde dizi ve film platformu olarak pek çok kişi tarafından tercih edilmesine karşın gelen son zamlarıyla da oldukça eleştiriliyor. Özellikle son 2 yılda gelen bu zamlarla birlikte Netflix’in büyük çapta kullanıcı kaybettiği de görülüyor. Ancak Netflix indirimi sayesinde bütçe sıkıntısı yaşayan kullanıcılar da Netflix’i kullanmaya devam edebiliyor. Netflix indirim kuponu şeklinde de bilinen bu yöntem ile birlikte neredeyse yüzde 50 paket indiriminden faydalanmak söz konusu oluyor. Netflix indirimi sayesinde çok daha uygun fiyata üyelik sahibi olarak dizi ve film izlemeye devam edebilirsiniz.

Güncel Netflix Fiyatları Ne Kadar?

Yeni gelen zamların ardından üyelik paketlerine oldukça yüksek zamlar uygulayan Netflix bu zamlı fiyatları sonraki aydan itibaren geçerli kılıyor. Sırası ile Netflix üyelik paketleri hakkında fiyat bilgisi verecek olursak öncelikle Netflix Temel Plan’ın 45,99 TL olduğunu söyleyebiliriz. Daha sonrasında Netflix Standart Plan ise aylık 69,99 TL üzerinden sunuluyor diyebiliriz. Son olarak Netflix Özel Plan da aylık 93,99 TL ile satışta bulunuyor. %50 Netflix indirimi ile birlikte bütün bu üyelik paketlerini çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Bu indirimden faydalanmak için ise Papara üyeliğini devreye sokmanız gerekmektedir.

NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım

Netflix Abonelik Fiyatlari Indirim Yapti

%50 Netflix İndirimi Alma

Netflix indirimi alabilmek için öncelikle bir Papara üyeliğine sahil olmanız gerekiyor. Papara üyeliğini hemen ücretsiz bir şekilde açmanız mümkün oluyor. Ancak Papara’yı tam anlamıyla kullanabilmeniz için T.C. kimlik numarası ile doğrulamanız gerekiyor. Böylelikle bütün Papara ayrıcalıklarından faydalanabiliyorsunuz. Bunun yanında kimlik doğrulaması sonrasında Papara Black Card gibi fiziksel kart başvurularını da yaparak çok daha ayrıcalıklı olabiliyorsunuz.

Papara üyeliği ile birlikte nasıl Netflix indirimi alacağız sorusuna yanıt verecek olursak öncelikle ilgili Netflix hesabınızda ödeme yöntemlerinde Papara kartınızın bilgileri bulunmalıdır. Ödemelerinizi Papara kartınız ile birlikte yaparsanız yapacağınız her aylık ödemede belirli bir miktar size geri ödenecektir. İndirimli Netflix sahibi olmanız için gereken Papara üyeliği size yüzde 50 tutarında ödemenizin yarısını geri iade edecektir. Bu tutar ise 23 TL ile sınırlıdır. Örneğin aylık ödemenin yüzde 50’si 23 lirayı aşıyor ise en fazla bu tutarı ödeyecektir. Eğer yüzde 50’si 23 lirayı aşmıyorsa çıkan tutar geri iade edilecektir. Böylelikle indirimli Netflix sahibi olarak dizi-film tadına doyasıya varabilirsiniz.,

Editör: Ibrahim Ay