Sandık Kokusu dizisinin 9. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen dizi Sandık Kokusu 9. Bölüm 2. fragmanına Filiz'in Irmak'a söylediği 'Haklı olmanın öyle derin bir acısı var ki bilmek istemezsin" sözü damga vurdu. Diğer yandan Reha, Deniz'in babası Ozan'ı dövdürüyor. Ozan'ı görüp yardıma koşan Atilla ise ifşa oluyor. Peki Filiz, Irmak'ı affedecek mi? İşte Sandık Kokusu 9. bölüm 2. fragmanı

Sandık KokusuSandık Kokusu 9. bölümüyle 8 Şubat Perşembe akşamı saat 20. 00'da Show TV'de...

NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım

Sandık Kokusu Ne Zaman

SANDIK KOKUSU 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Filiz, Irmak'ın kendisinden af dilemesinin ardından 'Öyle derin bir acısı var ki bilmek istemezsin' sözüyle yaşadığı acıları dile getiriyor.

Sandık Kokusu 9BolumDiğer yandan Reha, Deniz'in babası Ozan'ı dövdürüyor. Ozan'ı görüp yardıma koşan Atilla ise ifşa oluyor. Karsu'ya her şeyi anlatmaya koşan Ozan, Atilla'nın yardımcısı tarafından vuruluyor. Ozan ölecek mi?

Sandık Kokusu Hangi KanaldaSANDIK KOKUSU KONUSU

Üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayata yeniden tutunma hikayesini anlatan Sandık Kokusu, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu izleyiciye aktarıyor.

Sandık Kokusu Konusu

Editör: Burak Özer