Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı araştırması hız kesmeden yapılmaya devam edilirken Şahane Hayatım yeni bölümde neler olacağı merak edildi. Peki Şahane Hayatım yeni bölümde neler olacak.

Sahane Hayatim-1Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı araştırması izleyiciler tarafından yapılmaya devam ediyor. Bu sezonun yeni dizilerinden birisi olan Şahane Hayatım 14. bölüm fragmanı merak edildi. FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden birisi olan Şahane Hayatım başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosu ile her Çarşamba izleyicileri TV ekranlarına kilitlemeye devam ediyor.

Sahane Hayatim 14Bolum Izle

Yabani'de 22. bölümde neler olacak? Yabani 22. bölüm fragmanı çıktı mı? Yabani'de 22. bölümde neler olacak? Yabani 22. bölüm fragmanı çıktı mı?

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başarılı oyuncu kadrosu ile bu sezon adından en çok bahsettiren dizilerden birisi olmayı başaran Şahane Hayatım dizisinin son bölümünde neler olduğu merak edildi. Şahane Hayatın son bölümde yaşananlar şu şekilde yer aldı;

Sahane Hayatim FragmanOnur, Melisa’nın kocası Ahmet’in gelişiyle yalanlarla örülü bir hayatı olduğunun farkına varır. Aysel ise Şebnem’i geçmişiyle vurmaya kararlıdır. Seda ve Harun’dan istediğini alamayan Aysel, Şebnem’in geçmişini kurcalamaya devam eder. Bu sırada Mesut ve Şebnem yakınlaşmasının farkında olan Onur kıskançlıktan deliye döner.

Sahane Hayatim 14Bolum Full IzleBu durumun fakında olan Melisa’nın ise Onur’u dize getirecek planı hazırdır. Selo, Mesut konusunda Şebnem’i sıkıştırmaya devam ederken kendini çıkmazda hisseden Şebnem ise hiç beklenmedik bir şekilde Soluğu Mesut’un yanında alır. Mesut’a tüm gerçekleri anlatan Şebnem’in kaderi değişecek midir?

Editör: Burak Özer