Ömer yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Star TV'nin dram yüklü dizisi son bölümüyle izleyicilerini merakta bıraktı. Tahir, Eda ve Nilüfer'i kimsenin bilmediği bir yere hapsetti. Ömer ve Reşat kızları kurtarmak için büyük çaba harcarken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kaldı. Yeni bölümde olacakları görmek isteyenler araştırmalarına hız kazandırdı. Selahattin PaşalıGökçe Bahadır, Merve Dizdar, Barış Falay gibi isimleri buluşturan yapımın yeni sahneleri yayınlandı. İşte, Star TV ile Ömer 43. Bölüm fragmanı izle ekranı!

O M E R İ Z L EÖMER 42. BÖLÜM ÖZETİ

Bebeğinden vazgeçmek istemeyen Gamze'nin son anda klinikten kaçması Ömer'i çok kaygılandırır. İkili arasındaki çatışma daha da büyürken, zorlu bir süreçten geçen Gamze kendini biraz olsun rahatlatabilecek bir yol bulmaya çalışır.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gardaşov tehlikenin içine düşüyor! Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gardaşov tehlikenin içine düşüyor!

O M E R F R A G M A NEda ve Nilüfer'i hayatın kötülüklerinden korumak istediğini öne süren Tahir, onları kimsenin bilmediği bir yere hapseder. Emine'ye yeterince destek olamadığını düşünen Nisa, kalbinin sesini yok sayan bir karar alır.

O M E R Y O U T U B E

Çocuğu aldırması için herkesin baskısına maruz kalan Gamze, durumu idare etmek için geçici bir çözüm yoluna başvurur. Fakat ihtiyaç duyduğu destek, onu İzzet'in tuzağına daha da yaklaştırır.

O M E R F U L L İ Z L EÖmer ve Reşat kızları kurtarmak için büyük çaba harcarken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

Editör: Burak Özer