ATV ekranlarının vazgeçilmez tarihi dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı.

NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini izleyicilere detaylarıyla anlatan dizi, bir kez daha reytinglerde zirveye oturdu.

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Faruk Aran gibi usta oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Kurulus Osman-1YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo'ya gider. Prenses Maria'yı onlara vereceğini söyler. Orhan Bey ne yapmaya çalışmaktadır? Onu bu duruma sürükleyen sebep nedir? Holofira ve Orhan'ın aşkı bütün bu olanlardan nasıl etkilenecektir?

Kurulus Osman 147Bolum IzleOSMAN BEY'İN YAKUP BEY PLANI NEDİR?

Yenişehir baskını sonrası herkes teyakkuza geçmiştir. Alaeddin Bey içerde bir hainin olduğunu söyleyerek Yakup Bey'lerin şehirden çıkmasına engel olur. Osman Bey, Yakup Bey'i Yenişehir'de tutarak neyi hedeflemektedir?

Kurulus Osman 147Bolum Izle YoutubeCERKUTAY'I BEKLEYEN SON!

Yenişehir'de yapılan geniş soruşturmalar sonunda Cerkutay çaşıtlık suçuyla yargılanır. Katline ferman verilen Cerkutay'ı bekleyen son nedir?

Yenişehir'de sular durulmak bilmez. Yakup Bey okla vurulur. Her şey için Osman Bey ve ahalisini suçlayan Saadet Hatun, acısını Bala Hatun'dan çıkarmak ister. Bala Hatun, bu ani saldırı karşısında ne yapacaktır?

Kurulus Osman Full IzleEFENDİZE ELÇİM HATUN GELİYOR!

Osman Bey ve ahalisini bekleyen yeni bir tehlike vardır. Taceddin Noyan! Osman Bey'e bunu haber veren Elçim Hatun, Uçlara neden gelmiştir? Aslı görülmemiş bir zalimlikle ünlenen Taceddin Noyan'a karşı Osman Bey ve Kayı'ları neler beklemektedir?

Editör: Burak Özer