Hazırlıkları uzun süredir devam eden Senden Önce dizisi meydana çıktı. Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Senden Önce dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 2024 yılında yayın hayatına başlayacak yapımlar arasına adını yazdıran Senden Önce merak konusu oldu. Gerilim, heyecan ve tutkunun anbean hissedildiği Senden Önce 1. bölüm fragmanı izleyenler araştırmalara başladı. Büyük merak uyandıran Senden Önce dizi konusu olay oldu. Başrollerini Nilperi Şahinkaya, Alp Navruz ve Sinem Ünsal paylaştığı Senden Önce dizisi konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde..

Senden ÖnceSENDEN ÖNCE DİZİ KONUSU

Netflix İndirimi Nasıl Alınır? Netflix İndirimi Nasıl Alınır?

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Senden Önce dizisi tanıtımı geldi. Dizi severlerin gündemine giren Senden Önce dizi tanıtımında bolca entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikaye ekrana geldi. Nilperi Şahinkaya dizileri arasına eklenen Kanal D yeni dizi Senden Önce büyük merakla beklenmeye başladı.

Senden Önce Youtube Izleİzleyiciler Sinen Ünsal oynadığı diziler, Alp Navruz yeni dizisi araştırdı ve beklenen açıklama geldi. Birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin öne çıktığı Senden Önce dizisinde kadınların öfkesine ve güç gösterisine tanık olacaksınız. Al Navruz’un canlandırdığı Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu ilk bölümde görünecek.

Senden Önce IzleSENDEN ÖNCE DİZİSİ OYUNCULARI

Usta sanatçılar ile genç yetenekleri aynı platformda buluşturan Senden Önce dizisi oyuncuları arasında Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi isimler var.

Senden Önce Fragman

Editör: Burak Özer