Yapımcılığını MedYapım, yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryosunu ise Bahadır Özdener'in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda'nın son bölümünde Halil İbrahim, Yılmaz'ı cezaevinde bıçaklamıştı. Peki ağır yaralanan Yılmaz ölecek mi?

Hudutsuz Sevda-1

Başrollerinde; Deniz Can AktaşMiray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda 19. bölümde Yılmaz'ın ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Dizinin son bölümünde Yılmaz'dan temelli olarak kurtulmak için Halil İbrahim tehlikeli bir oyuna girişmişti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Hudutsuz Sevda 19Bolum Izle

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gardaşov tehlikenin içine düşüyor! Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gardaşov tehlikenin içine düşüyor!

Zeynep sayesinde hayatta kalmayı başaran Halil İbrahim, Fikretler ile yeniden anlaşma masasına otursa da öncesinde kurtulmaları gereken ortak bir düşmanları vardır: Yılmaz Marten. Yılmaz’dan temelli olarak kurtulmak için Halil İbrahim tehlikeli bir oyuna girişirken Zeynep ise babasının evinde çevrilen dolapları bilmeden kurtların yuvasına girer. Çevreleri düşmanlarla çevrilen Halil İbrahim ve Zeynep kendilerini kurtarabilecekler midir?

Hudutsuz Sevda 19. yeni bölümüyle 19 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'da FOX TV'de...

Editör: Burak Özer