FOX TV'nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda'nın heyecan dolu 18. bölümü, 1 Şubat 2024 Perşembe günü ekranlarda yerini aldı. MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Murat Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği, Bahadır Özdener'in senaryosunu kaleme aldığı dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

H U D U T S U Z S E V D A-1

Hudutsuz Sevda 17. Bölümde Neler Olmuştu?

Önceki bölümde Halil İbrahim ve Fikret arasındaki gerilim bir nebze olsa da durmuş gibi görünse de, Letolar'ın huzursuzluğu devam ediyor. Yılmaz'ın intikam planları ise Tuncay'ın dönüşüyle daha da karmaşık hale geliyor. Zeynep, geçmişiyle yüzleşirken büyük tehlikelerle karşı karşıya kalıyor. Halil İbrahim ve Zeynep'i neler bekliyor?

Yabani'de 22. bölümde neler olacak? Yabani 22. bölüm fragmanı çıktı mı? Yabani'de 22. bölümde neler olacak? Yabani 22. bölüm fragmanı çıktı mı?

H U D U T S U Z S E V D A İ Z L E

Hudutsuz Sevda 18. Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde Halil İbrahim'in yanına aldığı Sevda ve Ceylan'ın, Zeynep'in hayatını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri, Halil İbrahim ve Zeynep'in karşı karşıya geleceği tehlikeleri ve aşk dolu anları kaçırmak istemiyor.

H U D U T S U Z S E V D A S O N B O L U M İ Z L E

Hudutsuz Sevda Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hudutsuz Sevda'nın ilk bölümleri Artvin'de çekilmiş, ilerleyen bölümlerde ise İstanbul'un büyülü atmosferine taşınmıştır.

Hudutsuz Sevda Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, seyircileri ekran başına çekmeye devam ediyor.

Dizi severler, Hudutsuz Sevda'nın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmamak için izleme linkine buradan ulaşabilirler.

Editör: Burak Özer