56.Bölüm Fragmanı izle!

Tutuklu yargılanmak için cezaevine giren Leyla'yı içeride iyi günler beklememektedir. Koğuşta Töze adında bir kadın daha ilk günden ona rahatsızlık verme başlar.

Ben Bu Cihana Sigmazamda Aile Karisiyor Ben Bu Cihana Sigmazam 56 Bolum IzleCezayir, Leyla'nın deposuna uyuşturucu koyan kişinin Erman ya da onun görevlendirdiği Gedikali olduğunu düşünmektedir.

Ben Bu Cihana Sigmazamda Aile Karisiyor Ben Bu Cihana Sigmazam 56 Bolum

Karısının masumiyetini kanıtlamak için hemen harekete geçer.

Ben Bu Cihana Sigmazamda Aile Karisiyor Ben Bu Cihana SigmazamErman'ın önceliği ise Tazıyev'i Atakan'ın elinden kurtarmaktır. Müfit'in yardımıyla Tazıyev'in cezaevine nakil bilgilerini öğrenerek konvoya saldırma planı yapar.

Ben Bu Cihana Sigmazamda Aile KarisiyorÖte yandan babasıyla bir kez daha kavga eden Gülcan Amerika'ya kesin olarak dönme kararı verir. Fakat önce Erman'ın kasasında duran Gardaşov'un kardeşiyle ilgili bir dosyayı alarak sevdiği adama götürür.

NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım

Ben Bu Cihana Sigmazamda Aile Karisiyor Ben Bu Cihana Sigmazam 56 Bolum Izle 1

Gardaşov dosyaya bakınca Gülcan'ın ona çok büyük bir iyilik yaptığını anlar. Dosyada kardeşinin tutulduğu CIA tesisinin yeri yazmaktadır.

Editör: Burak Özer