57. bölüm fragmanı da merakla beklenen anların ipuçlarını verdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, senaristliğini Yıldız Tunç üstleniyor. İlk bölümü 22 Eylül 2022 tarihinde ekrana gelen dizi, her Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım NOW TV CANLI Şahane Hayatım 16 Kısım Full İzle! Şahane Hayatım 16. Kısım İzle Full HD Tek Parça! Şahane Hayatım

57. bölüm fragmanına göre, Mualla'nın büyük bir sırrının ortaya çıkması, Dicleli ailesinin gündemini değiştirecek gibi görünüyor. Kahraman, sevdiğine veda etse de Oylum ile kurduğu yeni ailesiyle mutlu bir hayat sürdürmeye devam ediyor. Yeşim ve Ümit, çaresiz bir durumda bulunduklarında Güzide ve Sezai'nin yardımına başvuruyor. Ancak bu beladan kolayca kurtulmaları bekledikleri gibi olmayacak gibi görünüyor.

Güzide'yi ziyaret eden yeni bir karakter, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek bir bilgi veriyor. Bu sırada Güzide, Sezai'nin sakladığı büyük bir sırla yüzleşiyor. İpek, Sezai'yi bir seçim yapmaya zorluyor ve beklenmedik bir anda yaşananlar, babasını Güzide'den vazgeçiremeyeceğini anlamasına neden oluyor.

Tolga ve Selin, kendilerini adeta bir kabusun içinde buluyor ve zor günler geçiriyorlar. Bu sırada Selin, acısıyla baş etmekte daha fazla zorlanıyor. Serra'nın küçük bir ihmali ise korkunç bir trajediye neden oluyor. İzleyicileri merak içinde bırakan bu gelişmeler, dizinin 57. bölümünde neler olacağı konusunda büyük bir heyecan yaratıyor.

Editör: Burak Özer