SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ödül oyununu kazanan takımın bu hafta çikolata kazanacağı açıklandı. Ada şartları için önemli olan yiyecek ödülünde takımlar ilk olarak avantaj parkurunda karşı karşıya geldi. Hız, denge ve atışların ön planda olduğu zorlu parkurda Sahra dizinden sakatlanarak oyun sonrası yere yığıldı. Doktor mücadelesiyle sağlık kontrolünden geçen Sahra yürekleri ağza getirdi. İlk turda kıran kırana mücadele yaşanırken, Seda ve Pınar karşılaşması kazananı belirledi. Seda'nın atışı ile ödül oyununda avantajı 8-5 mavi takım kazandı. İkinci turda ise bayrak yarışı yaşandı. Oyunun finalinde Furkan-Nefise, Özgür-Pınar eşleşmesi ödülün kaderini belirledi. Son etapta Furkan ve Nefise'nin atışı ile mavi takım dokunulmazlık oyununu 12-8 kazandı. Böylece mavi takım Survivor ödül oyununun sahibi oldu.
 

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 4. ve son karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu potaya Özgür gitti.

Böylece bu haftanın eleme adayları Sercan, Bozok, Turabi ve Özgür olarak belirlendi. Eleme potasındaki yarışmacılar, 25 Ocak Perşembe akşamı düelloda karşı karşıya gelecek.


Link üzerinden Yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Editör: EMRE YILMAZ