Instagram hesap dondurma linki, uygulamada bu işlemi gerçekleştiremeyenler tarafından kullanılıyor. Birkaç adımda kolayca kapatma işlemini gerçekleştirebileceğiniz bu linke hem bilgisayardan hem de telefondan giriş yapabilirsiniz. Hesabını bir süreliğine askıya almak isteyen kullanıcıların çoğu bir hafta beklemeden bu işlemi gerçekleştirmek istiyor. Bu noktada, platformla ilgili olarak Instagram dondurma nasıl yapılır, hesap nasıl askıya alınır gibi sorular yanıt arıyor.

Instagram kullanımına geçici olarak ara vermek isteyen sosyal medya kullanıcıları, geçici işlem için platformdaki ilgili ayarları araştırıyor. Instagram uygulamasında böyle bir buton yer almadığı için bilgisayardan ya da telefondan hesabını geçici olarak dondurmak isteyenler bu işleme dair araştırmalar arasında yer alıyor.

Türk havacılık tarihinde çok önemli bir dönüm noktası Türk havacılık tarihinde çok önemli bir dönüm noktası

➜ Yukarıdaki ilgili linke tıklayarak öncelikle giriş işleminizi gerçekleştirin.

➜ Ardından sağ üstte bulunan "Profili Düzenle" linkine tıklayın.

➜ Daha sonra "Hesabımı geçici olarak kapat" seçeneğine tıklayın.

➜ Bir sonraki adımda, "Hesabını neden kapatıyorsun?" sorusuyla karşılaşacaksınız. Açılan ekrandaki hesap kapatma nedenlerinden birini seçin.

➜ Son adımda, "Hesabı Geçici Olarak Kapat" butonuna tıklayın. Bu adımlar sona erdiğinde işleminizi tamamlamış olacaksınız.

Instagram Dondurma

İnstagram hesabınızı dondurduktan sonra aktif hale getirdiğiniz hesabınızı yeniden dondurmak için de 7 gün beklemeniz gerekmektedir.

Editör: Burak Özer