Uzun bir süredir Los Angeles'ta yaşayan Gökhan Özen, geçtiğimiz bir gün ödül törenine katıldı. Ödül töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan 44 yaşındaki Gökhan Özen, yüzündeki değişimiyle herkesi şaşırttı. Elmacık kemiklerinin belirginleştiği görülen ünlü şarkıcının yeni görüntüsü, sosyal medyada da ilgi topladı. Ünlü şarkıcı, magazin gündeminde yer alan haberlerle ilgili bugün kişisel hesabından bir video çekerek açıklama yaptı. Gökhan Özen'in açıklamaları dikkat çekti. İşte Gökhan Özen'in o açıklamaları!

Gokhan Ozen Estetik Yaptirdi

"Aramazsan Arama", "Dayanamam", "Benim İçin N'apardın" gibi şarkılarıyla ünlenen Gökhan Özen, bir süredir Los Angeles'ta yaşamını sürdürüyordu. Gökhan Özen, geçtiğimiz gün ödül töreni için Türkiye'ye geldi.

Ünlü şarkıcı Türkiye'ye gelir gelmez magazin gündeminde yer aldı.

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİMİYLE SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Gecede 'En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödülünü de alan 44 yaşındaki şarkıcı, katıldığı ödül töreninde yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu halleri de sosyal medyada geniş yer buldu.

Gokhan Ozen Estetik Yaptirdi Son Hali

KİŞİSEL HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Elmacık kemiklerine botoks yaptırdığı ve göz kapaklarını aldırdığı ileri sürülen Gökhan Özen, iddialar sonrası bugün kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

Ünlü şarkıcının açıklamaları ise dikkat çekti.

Gokhan Ozen Son Hali

"BİRKAÇ AMELİYAT GEÇİRDİM"

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, "Bir ameliyat oldum. Ama estetik amaçlı değil. Sağlık amaçlı. Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Bununla ilgili birkaç ameliyat geçirdim. Ben sağlık olarak kendimi artık çok rahat hissediyorum" dedi.

Gökhan Özen'den estetik açıklaması: Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız!

"BENİM KEYFİMİ BÖYLE KAÇIRAMAZSINIZ"

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Basındaki arkadaşımız, filtreyi ve videoyu editleyip yayına vermiş. Yüzümde hiçbir işlem yaptırmadım. İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız. Beni seven insanların keyfini de böyle kaçıramazsınız"

"BÖYLE İFTİRALARLA BENİ ÜZEMEZSİNİZ"

Özen, "Uğradığım iftirayı şuradan anlayın; bunu kanıtlaması çok kolay kaşını kaldırınca anlaşılır. Böyle iftiralarla beni üzemezsiniz. Annemi, ailemi üzmeyin" ifadelerini kullandı.

"Aramazsan Arama", "Dayanamam", "Benim İçin N'apardın" gibi şarkılarıyla hafızalarımıza kazınan Gökhan Özen, bir süredir Türkiye'de yaşamıyordu. Ünlü şarkıcı ödül töreni için Türkiye'ye geldi.

Editör: Burak Özer