Avatar 2 Suyun Yolu Vizyon Tarihi Ne Zaman ? Filminin Konusu Nedir?

Din musikisi profesörü rektörden kitap fuarında müzik resitali Din musikisi profesörü rektörden kitap fuarında müzik resitali

            Yapımcılığını 20th Century Stüdyo’nun üstlendiği yönetmen koltuğunda James Cameron’un oturduğu Avatar serisinin devam filmi uzun yıllar sonra tekrar vizyona girmeye hazırlanıyor. Avatar serisinin ilk filmi 2009’da vizyona girdiğinde uzun yıllar uzun yıllar egale edilmesi mümkün olmayan bir hasılat başarısını yakalamayı başarmıştı. İlk filmin üzerinden 13 sene sonra devam filmi Avatar Suyun Yolu filminin aynı başarıyı yakalayabilmesi merak konusu.

            Ülkemizde 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek olan Avatar Suyun Yolu filmi için sinema severler geri sayıma geçmiş durumda. Serinin devam filmleri ise sırasıyla; 2024,2026 ve 2028’in aralık aylarında vizyona girmesi öngörülüyor.

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? 13 yıl sonra heyecanla bekleniyor! İşte Avatar  2: Suyun Yolu konusu ve oyuncu kadrosu - Televizyon Haberleri

            Avatar Suyun Yolu Konusu Nedir?

            James Cameron’un yaratıcısı olduğu fantastik evrende sinema severleri bu sefer hikayenin kökenlerine macera ve sürprizlerle dolu seyahata çıkartıyor. Jake Sully ve Neytiri bir aile kurmak için çabalarlar. Birlikte kalabilmek adına ellerinden geleni yapmaktadırlar. Fakat bu sefer eski düşmanlar yarım kalan işi bitirmek için geri dönerler. Evlerini ve yurtlarını terk etmek zorunda kalan Avatarlar Pandora’nın bilinmeyen dünyasında keşfe çıkarlar. Bu noktada dostlarımız yeni zorluklar ile mücadele etmek zorunda kalır.

            Film Avatar olaylarının sonrasını anlatmaktadır. İlk filmden aşina olduğumuz Sully karakteri ise artık klanlarının reisi olmuştur. Neytiri karakteri ise klanın baş rahibesidir. Pandora ormanlarının esrarengiz derinliklerine gerçekleştirilen seyahatte sualtı ve volkanik temalara yolculuklar söz konusudur. Şüphesiz bu etkenler bile serinin ilk filminde olduğu gibi tekrardan sinema severlere görsel şölen yaşatacağının garantisini vermektedir.

Editör: Ibrahim Ay