SİRKE İLE ŞİFALANMAK

Sirke tıbbi nesebi çok sık kullanılan bir şifa kaynağı aslında, yapımı da oldukça kolay istediğiniz her meyvenin sirkesini yapabilirsiniz.

Mesela; Elma sirkesi benim de çok sık tükettiğim sirkesi çeşididir. Kokusu daha hafif ve içtiğiniz zaman da sizi rahatsız etmez.

Elma,nohut,kaya tuzu, su ile yaklaşık 40 gün mayalandıktan sonra serin bir yerde kendi organik sirkenizi hazırlayabilirsiniz. Ben tarif vermeyeceğim zira arama motoruna yazınca teknolojinin faydalı taraflarından yararlanabiliyoruz. Bizzat deneyimleyerek faydalarını gördüğüm yanlarını, şifa ve bir nevi psikolojik anlamda da manevi olarak rahatlamanız için yararlarını paylaşmak istiyorum. Tabi ki kullanırken ruhsal olarak, fiziksel olarak Dingin ve halis bir niyet alarak yaparsak daha çok etkisini görüyoruz. Her şey önce kalpte sonra beyin de bitiyor. Her ikisi de kabule açık olduğu zaman şifası ve enerjisini hissediyorsunuz.

Karma Cilt Tipi ve Özellikleri Nedir? Karma Cilt Tipi ve Özellikleri Nedir?

Sirkenin Faydalari 3

Ev ortamında gerginlik, ağırlık, sıkıntı hissederseniz evinizi temizlediğiniz suyun içine Sirke damlatırsanız enerjisinin hafifliğini, tazeliğini ve üzerinizde ki hafifliği de hissedeceksiniz. Kapı girişin de yüksek ve görülmeyecek bir yer var ise mümkünse oraya, hatta oturduğunuz mekan da yüksek ve görülmeyecek bir yere Bir kavanoz yada vazo  içine biraz su, kaya tuzu ve tabi ki Sirke yaklaşık yarım çay bardağı koyarak muhafaza ederseniz ve bu tertibi hafta da 1 yada 15’ günde bir değiştirirseniz bütün negatif enerjiyi, dışarıdan gelen olumsuz duyguları, nazar, göz değmesi, ağırlık ve sizin üstünüzde ki olumsuz enerjiyi, duyguları alıyor. İnanın suyun yüzü tabaka oluşturuyor. Tecrübe ile sabit.

Eklem ağrıların da şifa niyeti ile ağrıyan yere sürdüğünüz de ağrının hafiflediğini, geçtiğini bile hissedeceksiniz. Ateşli hastalık ta hepimiz biliyoruz sirkeli bez, Sirke katılmış su ile duş almak. Ayrıca Sirke ve yardımcısı kaya tuzu( Doktor ve Asistan )gibi ayrılmaz muhteşem  ikili ile duş aldığınız da bedeninize ki arınmayı, dinginliği, enerjiyi anında hissedeceksiniz.

Son olarak  Pandemi  sürecinde devamlı ballı, sirkeli, limonlu, biraz kekik ve tarçın ile ılık su içtim şifası muazzam tam bir mikrop savar. Grip, nezle, soğul  algınlığı geçirdiğiniz zamanlar da mideniz de rahatsızlık yoksa, ( az miktar da rahatsız etmiyor.) tam bir şifa kaynağı ve güzel ter attırıyor bu saye de hastalığı ve mikrobu da atıyorsunuz.

Sirke adı itici gelebilir kimine göre ama etkisi çok güçlü ve manevi ve fiziksel anlam da rahatsızlıklar da faydası olan bir şifa kaynağı... Bahsettiğim gibi önce niyet ve inanmak çok önemli. Ben faydasını gördüğüm ve ailece kullandığım şifa kaynağını sizlerin de talip olup terkip etmesi ve faydalanmasına vesile olmak istedim.

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın. Umarım SİRKE size de iyi gelsin. Sağlıkla, Sevgiyle kalın....

Editör: Ibrahim Ay