Momo Makyajı Nasıl Yapılır

Mono makyaj türü daha çok plastik bir makyaj sayılabilir. Son zamanda moda olan bu makyaj sayesinde birçok farklı teknik yeniden kullanılmaya başlanmıştır. Daha çok kadın kullanıcılar tarafından yapılan bu makyaj türü son zamanda fazlasıyla yaygınlaşmıştır. Bu makyaj türünün yapılması için dikkat edilmesi gereken birçok farklı nokta vardır.

Makyaj Nasıl Kolay Temizlenir? Makyaj Nasıl Kolay Temizlenir?

 Momo Makyajının Yapılması İçin Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

 Momo makyajının yapılması için dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir diye soracak olursak bu hususta bahsetmemiz gereken birçok detay vardır. Öncelikle cilt tonunu olabildiğince açık tutmalısınız. Daha sonrasında sert ve koyu kontroller yaparak yüzünüzün hatlarına daha farklı gösterebilirsiniz. Daha çok büyük gözlerin ve büyük bir gülüşün dikkat çektiği bir stildir. Bu makyajla çarpıcı bir sonuç elde edebilirsiniz. İnsanlar tarafından daha çok tercih edilmesinin sebepleri vardır. Bu sebepler de yapılması zor bir makyaj olması ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz birçok koşulu sağlıyor olmasıdır.

 Momo Makyajında Açık Renkli Bir Cilt Tonu İçin Ne Yapmak Gerekir?

 Mono makyajında açık renkli bir cilt tonu için yapılması gerekenler çok basittir. Öncelikle cilt içerden güzelce nemlendirilmelidir. Daha sonrasında belirlemiş olduğunuz rengin biraz katı bir formda olması gerekmektedir çünkü ince formda olan fondötenler ciltte fazla yayılarak etkisini yitirmektedir. Bu yüzden daha kalın bir makyaj ürünü seçilmelidir. Sonrasında makyaj için hazırlamış olduğunuz cilde bu ürünü güzelce yaydırarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

 Momo Derinlikli Siyah Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

 Momo derinlikli siyah göz makyaj yaparken daha çok gölgelendirmelerden yardım alınabilir. Bu sayede gölge oyunlarıyla daha belirgin bir büyük göz elde edilebilir. Aynı zamanda makyajının asıl önde olan kriterlerinden biri de büyük göz olduğundan dolayı bu teknik makyajı yapmak isteyenler için önemlidir. Ciltte kullanılacak ton çok açık olduğundan dolayı gözlerin koyu ve belirgin olması daha fazla etki edecektir. Bu makyaj yaptıktan sonra elinizde çok fazla ürün bulunduğundan dolayı makyaj sabitleyici kullanmanızı tavsiye edilir. Daha sonrasında istediğiniz eklemeleri yaparak makyajı bir bütün haline getirebilirsiniz. Yapacağınız asıl önemli olan şey gölge oyunlarını iyi kullanıp kalıcı bir makyaj elde etmiş olunacaktır.

Editör: Ibrahim Ay